Известие

Collapse
No announcement yet.

пааак проблем !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пааак проблем !

значи, отивам да я паля днес, давам контакт подгрявам 2 пъти свещите и тъкмо тръгвам да паля и до там няма ,никакъв ток, викам ко стана пак да ти еба маиката, отивам до акумулатора откачих клемата на + , закачих я пак, въртя и запали, гася въртя запали , пак гася изчаквам 1 мин въртя пак ташак, и пак откачаи и закачай, от кво може да е тва, сефте ми го праи ?

Фарли и боб.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

ше и фърля леша накрая. засилвам я към надин и съм и ебал маиката и талига

Comment

Колега не един път съм казвал че Алфа Ромео не е просто автомобил , това е автомобил с характер , начин на живот . Прави всякакви щуротий и то когато си поиска .
        Моята понякога прави този номер , но досега несъм опитвал с клемите на акумулатора. Просто изчаквам да мине малко време ( няколко минути ) и опитвам пак . Можеби някъде по тоците се ебава. Изкарвала ме е извън равновесие тая кола , но когато седна зад волана всичко ми минава !
        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

А защо подгряваш 2 пъти?Тази зима не ми се е налагало да подгрея 2 пъти камо ли сега! Провери си стартера.Ако затяга нещо, консумацията на ток е много голяма и е възможно да ти "спира тока".В комбинация с разреден или стар акумулатор се получава точно това.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

На разделителната кора м/у мотора и парното има кутийка ,където е бушона за подгряването-прилича на лист ламаринка.Я провери дали не е прекъснал и под него провери клемите,там ти е плюса.В краен случай проблема може да се окаже в клемата на контактния ключ.
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз сам сагласен за стартера.
              2009 Hyundai Tucson (SUV)
              1989 Alfa Romeo 164 T-Spark

Comment

е тази сутрин слизам да я паля и няма никои, върти като скъсана и не пали, оставям я за сега , че ме хвана гнойна ангина, като се по оправя ще проверя всичко за което писахте, мерси за помоща !

Comment

проверих бушона за подгряването , цял си е и отдолу клемата си е закачена, тва с тока се оправи , смисъл като си дам на контакт и тръгна да паля не спира тока, ама ся не иска да пали пущината върти яко ама не ще, пречи ли и нещо ако я запаля на скорост ? или поне се пробвам !

Comment

То не пречи,но едва ли ще запали.Ако ти е изгоряла и последната работеща свещ на стартер няма да запали.Ще трябва да се тегли.
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

виж теа свещи не ги видях, ше ги видим и тях

Comment

оказа се че не стига ток до подгревните свещи и проблема е ф някво реле което се намира на над водния радиатор, поне така остановиха за сега , утре трябва да я дърпам до сервиз да видим дали ще излезне то, някой има ли представа колко пари струва това реле ?

Comment

47-8лв ново на Стамболийски 155
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                            47-8лв ново на Стамболийски 155
                            Това май е за 84А,за суперките е доста скъпо доколкото знам.Но щом като свещите за 08В за като на опел астра 1,7Д,не виждам проблем да се насади едно опелско реле.
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

така сега се установи друго, значи първата свещ не е работела, и някво кабелче въразано към нея което не можахме да проследим днес, дава на късо, и е изгорял некаф бусон или реле, и утре ще я качим на канал да проследим тва кабелче и тряя се оправи, и ако се размина само с 1 свещ и едно бушонче ше е мнооого добре ! утре ш кажа какво кое точно е било и можете да заключвате темата !

Comment

Working...
                              X